Rapport tisdag + onsdag

Kärntruppen tänkte nu göra en liten resumé över de två dagar som gått och som ni andra missat!

I tisdags antog vi utmaningen att ta oss runt Bysjön. Det var verkligen 11 km för er som undrar... och det tog tid men det var en härlig tur med långhåriga kossor och morsor.. Klarade oss nästan från regn och njöt i sol av vår medhavda matsäck med utsikt från en rastplats mot timmerupplägget. Fantastiskt fint.

       

Många sena återbud gjorde att det återigen bara var kärntruppen som ställde på startlinjen. Denna gång Plättbacken vilket visade sig vara ett fullgott alternativ för Bergebo. Ett barn skötte sig utmärkt medan det andra barnet visade en mer rastlös sida och fick åka både sele och vagn i backen. Efteråt intogs en förrätt i form av en rykande färsk sparrissoppa med färska primörer till, direkt från den ekologiska odlingen på gården. Huvudrätten bestod av perfekt stekta pannkakor med köpesylt och grädde. Till efterrätt serverades .... pannkakor... med glass denna gång.

Vi bad även en bön om att se någon annan levande morsa vid torsdagens sammankomst som nu blir Gammelgården, läs i mer nedan.

Hälsningar Majjo och Mannie

Kommentarer
Postat av: Moris

Hoppas att ni inte kör slut på er i midsommar utan har några aktiviteter även nästa vecka. Jag ska upp till Leksand (ons-sön) och tänkte att man kanske fick hänga på er rastlösa morsor någon dag. Inte för att jag är vare sig morsa eller rastlös. Men en promenad kan även jag hänga på med magen. Vore kul att se era underverk i verkligheten och inte bara här på bloggen.

Vi höres!

2008-06-18 @ 20:36:58
Postat av: Mannie

Moris>> Å va kul att du hittat hit och att du kommer nästa vecka. Självklart ska vi träffas! kram så länge.

2008-06-18 @ 22:32:14
Postat av: Majjo

Dina ord är våran lag, Moris! Visst ska vi se till att vi ses då!

2008-06-19 @ 06:51:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0