CAOZ-lunchMannie hade idag tagit chansen att boka in oss på ett nytt lunch-hak: Cozmos restaurang- Caoz. Här serveras dagens lunch av restaurang-lärlingar som vill prova på restaurangyrket under ledning av mer erfarna. Stället är egentligen menat för kommunanställda... men det var OK för oss också att komma. Nu fick de praktisera sin flexibilitet när det kom tre lortiga barnvagnar inrullande mot en förväntad. Styrde om bordsreservationen lite för att andra gäster skulle få chansen att överhuvudtaget komma in i lokalen. De som drev stället fick också se olika lösningar på barnstolar. De kunde själva erbjuda EN Ikea-stol och vi kompletterade med en stol-på-bord och en sit-sack.

  
Maja & Linna gottar sig efter maten. Mannie lika så!

I våra magar slank det ner ett härligt gott salladsbord med fräscha grönsaker samt en lite blaskig slottsstek med goda tillbehör. Detta vägdes dock upp av mint-täckta persikohalvor med grädde till kaffet. Allt för 20 kr billigare än en mat på stan.

Allt som allt kan sammanfattas med att det blev en trevlig lunch för de tre ekipagen. Inga problem med att värma barnmat och dessutom stod en del av Cozmos personal för underhållning av barnen. Tror Rikard var förbi minst 5 gånger och gullade med Hennie... Akta dig för stora pojkar Hennie!

Det enda som inte gjorde dagen var att vi inte fick några pannkakor... En annan torsdag kanske....Kommentarer
Postat av: Linna

Haha, vilken härlig (och bra) sammanfattning av en väldigt trevlig dag! Dessutom vill jag passa på att tacka Maja så mycket för våra rengjorda däck! :-D

2008-10-23 @ 14:59:12
Postat av: Maja

Ingen orsak! Lite skit rensar magen har gammelmormor alltid sagt!

2008-10-23 @ 15:48:12
Postat av: Mannie

Mumsfilibabba!

2008-10-23 @ 18:13:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0