Rapport: Veckorna som gått

Hemskt att behöva se sanningen i vitögat. Inga uppdateringar på länge på rapportfronten och allt på grund av.. ja... Tradera. Det är i det träsket vi hamnat så all tid vi får över lägger vi istället där numer. Tragiskt. Just nu väljer vi dock att förlora två klädset i stl 74/80 för att istället dela med oss till er alla!

Veckorna som gått har varit kalas. Barnen börjar få mer och mer utbyte av varandra och det känns tuffare och tuffare att ta en heldag hemma. Det blir mer gråt och missnöjdhet då än om det händer lite mer ikring dem.

Här kommer ett axplock med lite bilder från de två veckor som rullat förbi...

Styrka & lunch

           
Johanna Lanefeldt kör hårt under det "nya" passet där varje kroppsdel fick 3 min arbete i stöten utan vila. Maja tyckte det var en rlig träningsform...eller så var det Malin hon skrattade åt... Här kör barnen sitt egna pass på sista bilden.

Promenad & fika hos Juva

        
Havid & Jolle leker hårt. Hårt verkar också Hennie gå på Tuva. Hårdträning vad gäller läsning för de stackars lärarbarnen...

Föräldracafét Fenix

          

Trevliga timmar på Fenix. Barnen lekte av sig själva. Minna trivdes bra med alla andra bäbisar. Och Malin önskade nog själv att hon var en. Och så var det det är med lunch. Alvar tyckte nog att det fanns annat intressant än pastan...

Lunch på Tzatziki... eller Greken.., eller Feten...

     

Vi röstade och det blev Greken. Greken är barnvänligt, stora utrymmen, bra plats för barnvagnar, barnstolar och god mat för morsorna... om än fet. Om det finns skötbort vet vi inte... Jojken har inga gränser så hon bytte på skinnklädseln.
5 barnvagnar = 10 pers. Nästan 2 h lunch är inte varje dag.

Tack för trevliga veckor!
 


Kommentarer
Postat av: Mannie

Shit va´roligt vi har!

2008-10-16 @ 18:22:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0