Onsdag 3/9 kl. 13.30 Promenad & fika hos Mafred

På onsdag bjuder Maria och Alfred in till promenix & fika hemifrån dem på Krossgatan 4. Ta med vagn och kläder efter väder. Ett tips är att ta med ditt barn också! Skriv gärna en kommentar om du kommer.

Välkommen önskar Mafred.


Måndag 1/9 kl. 10.00 Styrka

Blir några dagars uppehåll nu. Det är föräldragrupp för vissa och babysim och grejor vilket förklarar det hela.
På måndag tänkte vi köra igång med höstens träning. Styrka står på programmet. Vi kör inne hos Majjo på Aspgatan 8, där finns plats för både träning och lek. Mannie tar med sitt hårdrocks-band från -95 som puls. Ta med dig kläder att träna i så löser vi nog resten. Dusch finns för den som vill, annars torra kläder. 

Skriv gärna en kommentar om du kommer och skriv även om du är intresserad av lunch efter så kan vi väl se om det går att lösa om vi inte blir alltför många. 

Hälsningar Majjo (070-2507916) och Mannie
 


Rapport tisdag 26/8

Barnens vilja börjar visa sig och därmed fick vi ett antal återbud innan samling idag. Tre tappra ekipage kom dock till start, varav en med nedsatt funktion pga snorighet. Det blev dock en tur runt Mats Knuts-Nygårsdalen i härligt regn. Men.. kläder efter väder och barnen myste i sina vagnar! Efteråt väntade en slurp kaffe, bröd, nyskördad sallad och inte minst nybakta banan-blåbärsmuffins.
Barnen lekte glatt i sina olika positioner.


 Tre deltagare under dagens möte.

Hälsningar Kärntruppen


Tisdag 26/8 kl. 13.30; Promenad & fika

Då kör vi ett nytt försök till säsongsstart. Blev bara två tappra förra veckan, men nog så trevlig promenad och dessutom en god lunch på Domnarvets pub & pizzeria.

På tisdag ses vi kl. 13.30 hemma hos Majjo på Aspgatan 8. Hittar du inte, se första inlägget i bloggen eller ring om du ändå inte hittar! Vi tänkte oss en promenix med vagnar först och sen in för en fika och ett litet planeringsmöte för framtiden.

Skriv gärna om du tänker komma så vi vet hur många vi ska vänta på och för att kunna planera fika.

Ring vid funderingar / Majjo 070-2507916

Väl mött!

Säsongsstart: Tisdag 19/8 kl. 10.00

Då startar vi lite smått igen då! Vi tänkte oss att börja med en liten hederlig promenad runt älva och sen inta en fika på det förhoppningsvis öppna caféet vid gammelgården som enligt vår info har öppet augusti ut.

Samling 10.00 vid scenen nere vid älven.

Hoppas vi får se många ansikten som längtar efter sällskap!

/Eder coach

Hösten snart här...

..och rastlösa morsor är på G igen.
Vissa så pass att de linslusar in sig i tidningen. Kul att se er Alvika! Hoppas ni vågar dyka upp igen i höst!Snart drar vi igång efter sommaruppehållet. De små liven har växt och helt nya möjligheter till aktiviteter börjar nu närma sig. Kärntruppen undrar nu om det finns några förslag på aktiviteter som passar. Har nu någon idé eller önskemål så skriv gärna en kommentar här eller maila på rastlosamorsor@gmail.com.

Håll utkik i bloggen i helgen eller kanske i början av nästa vecka så kanske du hittar nåt skoj att haka på...RSS 2.0