Rapport: Styrka, pannkakor och klen vecka

Denna vecka finns mycket att klaga på. FÖR många har varit superförkylda, nästan som män. FÖR många har därmed klenat ur aktiviteterna och därmed kan vi klaga på dålig aktivitet. Vi hoppas dock att helgen gör sitt för att få kroppar och knoppar att piggna till så vi kan hitta på en massa kul nästa vecka!

I torsdags blev det iaf en omgång styrka för de som var tillräckligt pigga. Fyra starka morsor närvarade varav två av dessa (de absolut starkaste) fick sitta i varsin snurrstol för att titta på. Maja & Hennie lekte dock fint och hejade på de två muskelarbetande.
        
Malin lagom nöjd över att få sitta i snurrstolen istället för att få snurra sina muskler. Maja & Hennie leker dock fint...
...men däremellan lyssnar de idogt på tränarens ord...
...och ibland vänder de sina blickar mot de som snurrar sina muskler.

     
Albin går i täten för galna upptåg.
Tuva gör sina övningar medan Hennie håller takten.
Sen var det den nya leken som alla börjar fatta. Om alla vill ha en och samma sak så är det bäst att skynda sig dit med valfri teknik. Här en kapplöpning om en stackars libero-boll mellan Tuva & Hennie. Som så ofta blev det dött lopp.


Dagens höjdpunkt blev sedan lunchen. När vi var så pass få så passade vi på att äta riktigt hemgjorda pannkakor med 3 sorters sylt, banan OCH glass. Den ni! Tre av barnen ansågs dock inte vara redo för en sådan frestelse utan fick lite örtkryddad osaltad fisk istället ;). Albin däremot fick smaka av pannkakorna med grädde. Han har en snäll mamma han!

Men ananaspajen fick han nog inte smaka, men det fick vi andra. Trots brända kanter så slank den ner...

På kvarglömt-listan denna gång var det inte mycket. Albela, denna gång kan ni nog bara anklagas för en polarmacka i påse...

OK, som sagt, en klen vecka men med gott hopp om framtiden. Fram till söndag lunch kan man önska/bjuda in till aktiviteter innan vi spikar nästa vecka. Det enda som hittills är bestämt är klädpartyt på tisdag kl. 15.30 hos Majjo och då lutar det åt intervaller i Mellsta på tisdag fm som komplement. Ha en bra helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0