Rapport: Intervaller i Mellsta

Bilder säger mer än tusen ord, därför pepprar vi idag på med bilder & kommentarer till. Just nu förkylningstider, framför allt för morsorna, därav många ansikten, men få svettiga!

  Kian tog det lite lugnt och softade lite till musiken....

  ... som DJ Maja skötte. Vilken musik det blev kan inte vara så svårt att gissa...

.. för er som lyssnade på radion förra måndagen. LW. För Lelivia i Mora!

  Men några få tappra sprang och gjorde det med bravur! Inte en sur min här heller.

  Vissa sprang fortare än andra...

 .. .och vissa vilade längre än andra! Men Arvid och Hennie hade stenkoll på hur många Malin hade kvar! (Även rastlösa pensiosar hade träff idag, de körde hela 2,5:or...)
  Sen kan man ju undra om det inte var nån av smågrabbarnas leksaker som morsorna kastar emellan sig... Två debutanter idag, varav en hetsades av en lat tränare till att springa mer än hon nånsin kunna tro att hennes kropp skulle palla för. Imponerande Mian! Du smet ju t.o.m. iväg på en extra utan hetsning!

  Albin diggade Mellsta och satt och njöt i sin nya sulky Brio Race och tog en liten vätskepaus ibland.

 Men Alvar han sov "som vanligt"... Och Tuva, henne såg vi inte ens skymten av under sin suflett. Var iaf vittne till när Juva plockade upp en levande Tuva efter att ha grävt några filtlager ner i vagnen!

Det var allt för idag. Just ja, vädret. Finns ju läsare från andra ställen en Bålanche. En sista bild får illustrera den otroligt härliga höst vi just nu har! Väl mött i Bergebo imorgon eller nån annan dag, nån annan tid för er som inte kommer då!


Kommentarer
Postat av: Karin

Vilken energi ni har alla rastlösa morsor! Nu har jag hört er på radio dalarna också, du är en riktig dalkulla nu jomax.

2008-09-24 @ 14:53:08
Postat av: Mian

vad du är duktig som fixar o donar! Jag blev så slut att jag var tvungen att sova middag (har inte hänt på många veckor).. Men det var kul så det är inte omöjligt att jag hänger med igen..

2008-09-24 @ 14:57:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0