Rapport: Intervaller Mellsta

Förkylningstider... det märks även på Rastlösa morsors aktiviteter. Idag hade vi flera bortfall "innan start" men tre tappra löpare infann sig vid samlingen... och så Gibson förstås!

Idag stod en ny runda på programmet... kanske tio sekunder kortare eller så var vi grymt snabba. Tyvärr tror jag på det första... Känslan idag var att det var lite oladdat från nåt håll men vi genomförde passet på bästa sätt och barnen verkade nöjda med morsornas klipp i steget.

       

Maja sitter som en kung i sin nya vagn, Alvar sover godast och Tuva tycker att intervaller i Mellsta är veckans höjdpunkt!

Det kan konstateras att det är höst nu, så även i Mellsta. Luften är klar, löven börjar gulna, superställströja på, måste hålla sig i rörelse mellan löpen och man kan nästan se lite "rök" ur munnen när man ångar på. Låter väl sådär men faktum är att det är härligt och det är ännu härligare efteråt!

För er som laddar för nästa löpning blir det nog onsdag nästa vecka, om du inte gör som Alvika och Jojken... tjuvtränar!

Tack för den här veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0