Rapport: Torsdag intervaller i Mellsta

Hua.. vi trodde inte vi var bra men jag vet inte heller om vi väntade oss att benen skulle ta sån stopp. Men, men tränar man inte kan man heller inte bli bättre!

Tre små glin sitter förväntansfullt och inväntar morsorna...


Perfekt väder bjöd torsdagen på. Mellsta kändes som ett kanonställe för detta ändåmål, här är platt, mjukt och här finns alla möjliga alternativ att springa eller gå på. Idag hade vi tur och fick med oss en barnpassare, men så snälla som barnen var idag så skulle det heller inte varit några problem utan. Skulle kunna sägas att barnvakten mer fick agera hundvakt. Vi hade innan bestämt oss för att köra 5 st 2-minutare och sen bygga på med några 1-minutare. Vilan skulle bli lika lång för att lösa barnvaktandet och för att samtidigt få lite sällskap under löpturerna. Tyvärr så tror jag att vissa av oss trodde att man skulle fixa mer än vad vi gjorde. Juva, som premierade i intervallspåret (under sin livstid). Majjo, som inte trodde hon förlorat sin form under några månaders slöhet och skadevila under sommaren. Mannie, som kört stenhårt med barnvagnen på Igeltjärnsvägen och Havid som körde sitt första intervallpass sen orienteringsgymnasietiden (där hon för övrigt försökte maska vid intervallpassen i ett år innan de kom på henne). Alla fyra tog slut och det blev helt enkelt bara 2-minutare idag. Nästa vecka tar vi tjuren vid hornen igen och kan förhoppningsvis bygga på med någon extra intervall.

                Den anonyme barnvakten, en svettig Malin och fyra nöjda glin!

För er som inte var där så kan vi säga att det var trevligt, vädret var fint, skogen var fin, barnen trivdes i vindens sus och Mellsta är värsta kom-igång-arenan för nyblivna morsor. Inspiration! Hoppas att fler vågar hänga på nästa vecka. Då kör vi på tisdag. Vill man springa gör man det, vill man jogga gör man det, vill man gå gör man det.. Man gör helt enkelt allt utefter sina förutsättningar och vilja!

PS. Majjo sitter just nu fortfarande oduschad, otroligt stel, en smygande hunger och en känsla i kroppen som om hon just sprungit en tuff tävling på 90 minuter. Vad ni andra nu vet är att hon tränat med Rastlösa morsor och skumpat runt i skogen effektivt i kanske 10 minuter. Skam den som ger sig!


Kommentarer
Postat av: Jojken (börjar förstå alla konstiga namn på bloggen nu)



På tisdag hoppas jag att förkylningen har gett med sig. Konditionsträning låter kul och jävligt avlägset. Det var ett tag sedan.

Kul!

2008-09-04 @ 16:39:27
Postat av: Mannie

Den träningen tog!

2008-09-05 @ 14:37:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0